Kennel Kinhoney's

bichon frisé löwchen

 

 

   Mona jouluna 2012

 Kinhoney's Honey Love(Mona) synt. 3.6.2005

Mona on meidän enkeli. Se viihtyy sylissä ja "joskus" totteleekin. Jos sen jättää irti, niin se kyllä karkaa, mutta hetkisen seikkailtuaan hyppää takaisin syliin. Mona inhoaa muun rotuisia koiria, mutta jos se on bichon, niin se on kuin perhettä ja kuuluu heti joukkoon. Monaa kiltimpää saa hakea, nimensä veroinen. Silmät tarkastettu kerran ja terveeksi havaittu. Polvet 0/0.   FIN33472/05


 
  Luna tammikuussa 2013.

 Kinhoney´s Call Me Star(Luna) synt. 29.9.2006. Lunalla on 1 x SERT, 2 x VARASERT.

Luna on minun kultamuru. Suloisempaa ja kiltimpää tyttöä saa hakea. Oikea pusutyttö ja on kaikkien kaveri.  Silmät tarkastettu kerran ja terveeksi havaittu. Polvet 0/0.           FIN49937/06

  

Kinhoney's Happily Yours (Nappi) synt. 29.9.2006

Nappi asustaa Mikkelissä ja on oikea pieni vilkas tyttö. Koskaan ei ole paikallaan, vaan mielellään pomppii ja hyppii miten sattuu ja siinä sivussa pussaa kaikki. Todella ihana luonne. Vielä villimpi kuin sisarensa. Silmät tarkastettu kerran ja terveeksi havaittu. Polvet 0/0. Omistaja: Hanna    FIN49939/06

 

 

 

Kinhoney's Runway Queen (Tara) synt. 4.6.2009 1 x VARASERTI

FI35074/09

Tara on meidän ilopilleri, aina valmiina leikkimään, rakentamassa rauhaa, jos syntyy riitaa lauman jäsenten kesken. Luonne on aivan huippu, ei voisi kiltimpää tyttöä löytää. Tara on kyllä perheen prinsessa, ei halua kastella ulkona tassuja ja turkkia, jos siellä sataa.... Polvet 0/1. Polvet tarkistettu uudelleen kolmivuotiaana tammikuussa 2013, jolloin tuloksena oli 0/0. Silmät tarkistettu x 2 ja molemmilla kerroilla havaittu terveiksi.

 

 

 

 Kinhoney's Coco Chanel (Elsa) synt. 12.1.2012   

Elsa on Taran tyttö.  Luonteeltaan kova komentamaan, mutta äärimmäisen kiltti tyttö.  Rakastaa turkinhoitoa. Elsa on käynyt viidessä näyttelyssä ja tuloksena on EH:t kaikista.

Elsalta tarkistettu polvet kahdesti tammikuussa 2013 ja 2016 ja olivat 0/0.  Silmätarkastus tehty 04/16 -> terveet silmät.

 

 

 

 

Cendrillon Des Rock'n Roll Dogs (Sasha) synt. 27.11.2007

Sasha on hyvin leikkisä pieni koira. Sen täytyy juosta ja hyppiä koko ajan. Sasha simahtaa helposti mikä on hyvä ettei lelukoiramme on ON kokoaikaa. Sasha on ollut pennuille se "vääränrotuinen" täti, joka hoitaa pennut hyvin ja pitää huolen erityisesti silmien ja korvien puhdistamisesta. Sashan sydän on puhdasta kultaa.  Omistaja: Sini Mustonen

 

Jarismar Sweet Honey (Nana) born 4.4.2003. Nana has 1 x CAC.

Nana is now 7 years old. She likes to control everyone else. Our little mom can play as long as she wants, if someone does it with her. Nana likes to go out and doesn't like if she is left at home alone. Unfortunately she went to the heaven on January. We miss our darling very much. 

 Kinhoney's Honey Love (Mona) 3.6.2005
Mona is our angel. She enjoys being in the lap and "sometimes" she obeys. If you let her go, she will. Mona doesn´t like  other dogs,but if it's Bichon Frisé, it's belongs to the family. It's hard to find kinder dog than Mona.

 Kinhoney's Call Me Star (Luna) 29.9.2006
Luna is childish but she obeys well. She can walk but when standing she likes to turn her head and move her legs. She is promising, if she just practise... She is a grazy kisser and everybody's friend. Luna was the Classwinner at National Speciality 2007.  She has 1 x CAC, 2 x res - CAC.

 Des Rock'n Roll Dogs Cendrillon (Sasha) 27.11.2007
Sasha is very playful little dog. She must run a lot and jump all the time.. She calms down fast, which is good that our toydog won't be ON all the time. She has been the "wrong bred" aunt for the puppies, who specially takes care of cleaning eyes and ears. Sasha's heart is pure gold.

 

 

 

 

Recent Photos